Névjegy

Erdélyi Boróka vagyok, időgazdálkodás és hatékonyság tanácsadó.

Erdélyi Boróka

A villamosmérnöki diplomámmal jutottam hozzá a mérnöki szemlélethez, illetve remek módszereket tanultam, amelyeket a döntéshozásban, optimalizálásban emberi nyelvre lefordítva hasznosíthatok. A gazdasági képzés leginkább abban segített, hogy megtanuljak több különböző nézőpontot összeegyeztetni, illetve a projektmenedzsment készségeim is rengeteget fejlődtek, míg eljutottam a diplomáig.

A pályámat IT tanácsadóként kezdtem, ami már egy konkrét lépés volt a segítő szakma felé, mert bár elsősorban informatikai és projektmenedzsment területen dolgoztam, de a munkám kulcsa az emberekkel való kommunikáció volt – a célokat közösen kimondani, majd a megfelelő módszereket együtt kiválasztva vállvetve dolgozni a megvalósításért. A nagyvállalati világban a lean alapú folyamatmenedzsment területén találtam meg önmagam, ezen a ponton éreztem úgy először: összeérnek a szálak. Kikristályosodott az időgazdálkodással kapcsolatos szemléletem, a bonyolult módszerek, korszakalkotónak kikiáltott időmenedzsment rendszerek helyett a lean alapú időgazdálkodásban, az emberközpontú megközelítésben hiszek. Végzett business coachként a coaching eszköztárát is felhasználva motiválom ügyfeleimet abban, hogy megtalálják a saját megoldásaikat.

A gyerekeim születését szakmai szempontból is fontos állomásnak tartom: az anyai szerep alázatra és empátiára tanított, ami elengedhetetlen a tanácsadói területen, ráadásul egy állandóan mozgó, változó környezetben tesztelhettem az időgazdálkodási elméleteimet, az eddigi üzleti terep helyett a magánéletben.

Tapasztalataim sokrétűen segítik a munkámat: mérnökként a folyamatos fejlődésre, a valóban működő és fenntartható módszerek kialakítására törekszem; projektmenedzseri hátterem a munkafolyamatok átlátásában, optimalizálásában van segítségemre; anyaként átérzem a női szerepek közötti állandó lavírozás nehézségeit, tanácsadói múltamból adódóan pedig hatékonyan motiválom ügyfeleimet abban, hogy megtalálják a saját megoldásaikat.

15 év az időgazdálkodás területén, 10 év projektmenedzsmentben és tanácsadásban, 5 év anyaként, mindez ötvözve emberismerettel és empátiával – ezzel a tudással és tapasztalással felvértezve várlak magánéleti és üzleti kérdéseiddel.

Erdélyi Boróka
30/974-9191
hello@paretolanya.com