Tanácsadás

Miben lehetek a segítségedre?

Volt már úgy, hogy azt érezted: összecsapnak a fejed felett a hullámok? Érezted már valaha, hogy a nap 24 órája nem elég? Gondolkodtál már azon, hogy ha hirtelen lenne napi 2 óra szabadidőd, mihez kezdenél vele? 26 órás napokat ugyan nem tudok ajánlani, ám mégis hiszek abban, hogy van rá időd. Van időd magadra; az álmaidra; a szeretteidre; az ambícióidra; a sportra; a pihenésre; a kikapcsolódásra. Van időd mindenre, ami igazán fontos.

Nem ígérem, hogy mostantól kétszer annyit tudsz majd dolgozni feleannyi idő alatt – nem hiszek ugyanis a csodatevő hatékonyságnövelő módszerekben. Ezzel szemben hiszek az egyensúlyban, az okos választásokban, a kitartó munkában és az állandó fejlődésben. Úgy vélem, eljött az ideje annak, hogy az időgazdálkodás célja ne a 200%-os termelés, hanem a boldog, kiegyensúlyozott élet legyen – eljött az ideje az életközpontú időgazdálkodásnak.

Az alábbi témákban tudok neked segíteni:

Ahogy dolgozom

Ingyenes ismerkedő beszélgetés

A közös munkánk egy ismerkedő beszélgetéssel indul, amely ingyenes, és nem jár kötelezettségekkel. A beszélgetés célja, hogy kölcsönösen képet kapjunk egymásról: te megosztod velem a problémádat, amire megoldást keresel, én elmondom, hogyan tudok ebben az ügyben neked segíteni. Megismerkedünk egymással, s eldöntjük, tudunk-e, szeretnénk-e együtt dolgozni.

Tanácsadás

A tanácsadás során beszélgetünk. Én kérdezek, te válaszolsz, én megint kérdezek, te ráeszmélsz, én megint kérdezek, te bevállalsz… és így tovább. Magyarán sokat foglak faggatni, hiszen a problémáidra a válaszok mind benned vannak, csak meg kell találni ezeket.

Az első alkalommal majd igyekszünk minél jobban pontosítani, hogy mi a megoldandó feladat, s közösen kiválasztjuk, milyen eszközökre van szükség. Biztosan lesz egy minimális elméleti része a beszélgetéseinknek, hiszen nagyban megkönnyíti a későbbieket, ha rendszerben látod az idődet kívülről vagy belülről fenyegető tényezőket, a rendelkezésedre álló eszközöket, illetve a lehetséges módszereket, amelyek mentén szervezheted az életed. Ezekről kapsz majd írásos anyagot.

A folyamatnak oroszlánrészét képezi az önálló munka, amit az egyes alkalmak között “házi feladatként” elvégzel, s amelyekre a következő alkalmakon építkezni tudunk. Az alkalmak között szükség esetén e-mailes támogatást nyújtok.

Utánkövetés

Problémakörtől és a közös munka hosszától függően e-mailben vagy rövidebb beszélgetés keretében, de mindenképp szeretném megtudni, hogy néhány hónap elteltével hogy működnek azok a dolgok, amelyeken közösen dolgoztunk. Ebből a beszélgetésből mindketten rengeteget tanulhatunk majd.

Fontos információk

Időtartam

A folyamat átlagosan három alkalomból áll – természetesen lehetnek egyéni eltérések mindkét irányba. A 60 perces beszélgetésekre hetente (esetleg kéthetente) kerül sor, a köztes időben pedig önálló munka van (mindkettőnknek…).

Helyszín

Személyes beszélgetésekre Budapesten a XIV. kerületben, illetve a Budapest – Gödöllő – Vác háromszögben van lehetőség, valamint online és telefonon is tartok konzultációt.

Mennyibe kerül?

Az online és a telefonos beszélgetés ára 8.000 Ft, ami egy 60 perces beszélgetést jelent. A személyes találkozó díja 12.000 Ft. Figyelem! 2018. szeptember 1-től árat emelek, így ezek az összegek csak az augusztus 31-ig történő foglalás esetén érvényesek!

Garancia

Első alkalommal megállapodunk abban, hogy mit is vársz a folyamattól – a céljaidat pontokba foglalva le is írjuk. Az utolsó alkalommal végignézzük a kitűzött pontokat; amennyiben hiányosságokat tapasztalsz, tovább folytatjuk a munkát, amíg elégedett nem leszel – természetesen ezekért az alkalmakért már nem kell fizetned.

Teremtsünk együtt időt, hogy elérhesd mindazt, amire vágytál!


tanacsadas-gomb