Bezárás

Erdélyi Boróka vagyok, időgazdálkodás és hatékonyság tanácsadó.

Célom, hogy leszámoljak a “nincs rá időm” mítoszával, és minél több embernek megmutassam, hogy igenis létezhet egyensúly a mai túlpörgött világban is.

Hiszek abban, hogy a testhezálló időgazdálkodás a kulcsa annak, hogy elérjük a szakmai és magánéleti céljainkat, ezzel egyensúlyt teremtve a különböző életszerepeink között.

Teremtsünk együtt időt, hogy elérhesd a céljaid!

 

erdelyi-boroka-4

SZAKMAI HÁTTEREM

Hogyan szeret bele valaki gyerekként az időgazdálkodásba?
Hogyan lesz villamosmérnökből időgazdálkodás és hatékonyság tanácsadó?
Mi köze a lean szemléletnek az időgazdálkodáshoz?
Mit tanul egy business coach az anyaságból?
A szakmai hátteremről itt olvashatsz bővebben.

AMIBEN ERŐS VAGYOK

ELHIVATOTTSÁG

Küldetésemként tekintek arra, hogy minél több embernek megmutassam, hogyan rendezheti be az életét a saját prioritásai szerint, méghozzá az egyensúly megtartásával.

SZAKTUDÁS

A munkám a szenvedélyem, így állandó kíváncsiság hajt. Hiszek az élethosszig tartó tanulásban, szakmailag és módszertanilag is folyamatosan képzem magam.

SZEMLÉLET

A magam útját járom, a saját módszereim szerint dolgozom. Egyedi szemléletben, személyre szabottan, a "konzerv" megoldásokat messziről elkerülve segítem az ügyfeleimet.

TAPASZTALAT

Szerteágazó szakmai és személyes tapasztalataimat ötvözöm a munkám során.
20 év szakmai fejlődés és 10 év tanácsadói múlt segíti a munkám.

EMPÁTIA

Érzékeny, mások érzéseire nyitott ember vagyok. Könnyen beleélem magam az ügyfeleim helyzetébe, így pontosan ráérzek arra, hol és hogyan fogunk tudni közösen változtatni.

KÖNNYEDSÉG

Ezt a néhol száraz, néhol húsbavágó, de mindenképpen bonyolult témát igyekszem érdekesen, változatosan tálalni, és nem spórolok a humorral, mosollyal sem.

RÓLAM MONDTÁK

Borókával két alkalommal dolgoztunk együtt. Ez a két alkalom rendkívül pörgős és tömény volt, sokat jegyzeteltem, az ötleteket pedig Boróka iránymutatásai alapján apránként építettem be az életembe. Ebben segített menetközben is, minden kérdésemmel megkereshettem e-mailben. Ma már elmondhatom, hogy nemcsak otthon, de az irodai munkámban is sokkal hatékonyabb vagyok, és végre tényleg nem többet, hanem okosabban dolgozom.”

Székely Anita

“Borót egyik barátnőm ajánlotta. Az elején szkeptikus voltam, de nem volt vesztenivalóm, így felkerestem. A legmeglepőbb az volt, hogy rengeteget kérdezett. Sokszor már a kérdésnél azt éreztem, hogy fején találta a szöget, sok felismeréssel gazdagodtam. Több technikát is megismertetett velem, és segített abban, hogy kialakítsak egy olyan tervezési módszert, amellyel menedzselni tudom a feladataimat, illetve a munkarendem megtervezésében is támogatott. Elégedett vagyok az új rendszeremmel, több hónapja működik hatékonyan.”

Schmidt Éva

A feleségem irányított Boróhoz, akivel nagyon gyorsan megtaláltuk a közös hangot. A legnagyobb alapossággal térképezte fel az időhöz való hozzáállásomat, a feladatkezelési módszereimet, a munkahelyi és a családi elvárásokat. Így sikerült kialakítanunk egy olyan rendszert, amiben a munkámat hatékonyan el tudom végezni, a gyerekek megkapják a kellő figyelmet, és még teniszezni is el tudok járni az öcsémmel. Legnagyobb meglepetésemre tényleg egyensúlyban van a munkám, a magánéletem és én is.”

Tarnai Péter

PARTNEREK

MÉDIAMEGJELENÉSEK

Máshol megjelent írásaimat, valamint a velem készült interjúkat itt olvashatod.

HÍRLEVÉL

Maradjunk kapcsolatban! Iratkozz fel a havi hírlevelemre, amelyben hasznos anyagokat és aktuális információkat osztok meg veled.

KAPCSOLAT

Erdélyi Boróka
+ 36 30 974 9191
hello@paretolanya.com

Fogalmad sincs, mivel megy el az időd?

Vissza az elejére