Konzultáció

Miben lehetek a segítségedre?

Volt már úgy, hogy azt érezted: összecsapnak a fejed felett a hullámok? Érezted már valaha, hogy a nap 24 órája nem elég? Gondolkodtál már azon, hogy ha hirtelen lenne napi 2 óra szabadidőd, mihez kezdenél vele? 26 órás napokat ugyan nem tudok ajánlani, ám mégis hiszek abban, hogy van rá időd. Van időd magadra; az álmaidra; a szeretteidre; az ambícióidra; a sportra; a pihenésre; a kikapcsolódásra. Van időd mindenre, ami igazán fontos.

Nem ígérem, hogy mostantól kétszer annyit tudsz majd dolgozni feleannyi idő alatt – nem hiszek ugyanis a csodatevő hatékonyságnövelő módszerekben. Ezzel szemben hiszek az egyensúlyban, az okos választásokban, a kitartó munkában és az állandó fejlődésben. Úgy vélem, eljött az ideje annak, hogy az időgazdálkodás célja ne a 200%-os termelés, hanem a boldog, kiegyensúlyozott élet legyen – eljött az ideje az életközpontú időgazdálkodásnak.

Az alábbi témákban tudok neked segíteni:

Ahogy dolgozom

Konzultáció

A tanácsadás során beszélgetünk. Én kérdezek, te válaszolsz, én megint kérdezek, te ráeszmélsz, én megint kérdezek, te bevállalsz… és így tovább. Magyarán sokat foglak faggatni, hiszen a problémáidra a válaszok mind benned vannak, csak meg kell találni ezeket.

Igyekszünk minél jobban pontosítani, hogy mi a legnagyobb kihívásod, mi a megoldandó feladat, s közösen kiválasztjuk, milyen eszközökre van szükség. Fókuszálhatunk az életed egyetlen területére, de átfogó változtatásokra is lehetőség van – tapasztalataim szerint a holisztikus megközelítés sokat lendíthet a helyzeten.

Biztosan lesz egy elméleti része a beszélgetéseinknek, hiszen nagyban megkönnyíti a későbbieket, ha rendszerben látod az idődet kívülről vagy belülről fenyegető tényezőket, a rendelkezésedre álló eszközöket, illetve a lehetséges módszereket, amelyek mentén szervezheted az életed. Ezekről kapsz majd írásos anyagot.

Feladatok

A folyamatnak oroszlánrészét képezi az önálló munka, amit az egyes alkalmak között “házi feladatként” elvégzel, s amelyekre a következő alkalmakon építkezni tudunk. Az alkalmak között szükség esetén e-mailes támogatást nyújtok.

Utánkövetés

Problémakörtől és a közös munka hosszától függően e-mailben vagy rövidebb beszélgetés keretében, de mindenképp szeretném megtudni, hogy néhány hónap elteltével hogy működnek azok a dolgok, amelyeken közösen dolgoztunk. Ebből a beszélgetésből mindketten rengeteget tanulhatunk majd.

Csomagok

Elsősegély – ha gyors eredményeket akarsz

Az elmúlt évek tapasztalatai alapján az első beszélgetés ad a legtöbbet az ügyfeleimnek, különösen abban az esetben, ha komolyan felkészültek a konzultációra, illetve nekem is van valamiféle előismeretem róluk (korábbi munka, közös workshop alapján). Ezért fejlesztettem ki az Elsősegély csomagot.

csomag-button

Home Office Konzultáció – hogy az otthoni munka gördülékenyen menjen

Ha vállalkozóként, szabadúszóként vagy alkalmazottként részben vagy teljesen otthonról dolgozol, bizonyára benned is gyakran felmerülnek az alábbi kérdések:

  • Hogyan tartsam kézben a feladataimat?
  • Hogyan tudnék hatékonyabban dolgozni?
  • Hogyan szervezzem az életünket?
  • Hogyan egyeztessem össze a munkát és a családot?
  • Hogyan osszam be az időmet?

Egyre erősödik a távmunka-trend az egész világon, mind több és több ügyfelem érkezik a szokatlan helyzetből adódó kérdésekkel, megoldandó helyzetekkel. Erre az igényre reagálva alakítottam ki a Home Office Konzultációt.

csomag-button

Konzultáció

Egyszeri konzultáció – ha szeretnéd kipróbálni, milyen is ez

Amennyiben úgy érzed, egyetlen beszélgetés elegendő neked, netán nem szeretnél kockázatot vállalni azzal, hogy a csomagajánlataimból választasz, akkor az egyszeri konzultációt javaslom. Szintén ezt a megoldást szoktam ajánlani azoknak az ügyfeleknek is, akiknek fontos a személyes találkozás, legalább első alkalommal. A konzultáció időtartama 60 perc.

Az egyszeri konzultáció díja:

  • online vagy telefonon: 12.000 Ft
  • személyesen: 16.000 Ft

Személyes beszélgetésre Budapesten (XIV. kerület), Dunakeszin, Gödöllőn, Veresegyházon és Vácon van lehetőség.

konzi-button

3 alkalmas csomag – ha kompakt megoldásra vágysz

A legkedvezményesebb csomagot azoknak ajánlom, akik az eddigi munkásságom alapján maximálisan megbíznak bennem, illetve sejtik, hogy több alkalmas kihívással állnak szemben. A 60 perces telefonos vagy online beszélgetésekre hetente (esetleg kéthetente) kerül sor, a köztes időben pedig önálló munka van (mindkettőnknek…).

A 3 alkalmas csomag ára: 32.000 Ft

konzi-button

Konzultációs folyamat – ha teljeskörű átszervezésben, saját rendszer felállításában gondolkodsz

Amennyiben szükséged van vagy lehetőséged adódik arra, hogy hosszabban dolgozzunk együtt, egyedi árajánlatért keress bizalommal.

egyedi-ajanlat-button

Kiscsoportos konzultáció – ha többen jönnétek

Egy véletlen hívta életre ezt a megoldást: egy mentorfolyamat során három fiatallal dolgozhattam együtt, és rendkívül hatékony volt a beszélgetésünk. Amennyiben többen vagytok bizonyos szempontból hasonló élethelyzetben (pl. anya-lánya, barátnők), válasszátok ezt az opciót. Beszélgessünk együtt, tanuljunk egymástól! A kiscsoportos konzultáción maximum három ügyfél tud részt venni. A kiscsoportos konzultáció időtartama 120 perc. Kiscsoportos konzultációt jellegéből adódóan nem tartok telefonon vagy online. Személyes beszélgetésre Budapesten (XIV. kerület), Dunakeszin, Gödöllőn, Veresegyházon és Vácon van lehetőség.

A kiscsoportos konzultáció ára:

  • ha ketten vagytok: 32.000 Ft
  • ha hárman vagytok: 42.000 Ft

Megjegyzés 1: Ha háromnál többen lennétek (pl. baráti társaság, baba-mama klub stb.), akkor keressetek fel egyedi ajánlatért. Rendszeresen tartok workshopokat és előadásokat nagyobb létszámú csoportoknak is, találni fogunk olyan megoldást, ami számotokra kézenfekvő.

Megjegyzés 2: Ez a csomag magánemberek számára készült. Amennyiben mikro- vagy kisvállalkozásod van, és szeretnél a kollégáiddal együtt részt venni egy konzultáción, keress fel egyedi ajánlatért, ugyanis a magánéleti és a business jellegű tanácsadás több szempontból eltér egymástól.

konzi-button

Rólam mondták

“Nehézségeim adódtak a céljaim megfelelő megfogalmazásával és beillesztésével a terveimbe. A Boróval való beszélgetésünk lelkesítő és lényegretörő volt. Úgy éreztem, tényleg figyel rám, és együtt kattog az agyunk. Segített még jobban átlátni és világosan látni a céljaimat, és nagyobb vonalakban gondolkodni. Ajánlom kisgyerekes szülőknek, de azoknak is, akik még a munka világában kutatnak a saját idejük után. Ott még több lehetőség van elcsípni a jó szokásokat.”

Szabados Zita

“Borót a karrieremmel kapcsolatos dilemmáim miatt kerestem fel. Ezenkívül jópár könyvet olvastam időmenedzsment, hatékonyság témákban, de elégedetlen voltam, hogy nem sokat sikerült megvalósítani belőlük. Boróval a zűrösebb témákról, kudarcokról is szívesen beszéltem, a kezdeti bizonytalanságom is elmúlt már az első alkalom során. Olyan témák esetén ajánlom a konzultációt, ha valaki vállalkozást akart kezdeni (különösen, ha meglévő munka mellett), ha bizonytalan, hogy mennyi időt fordítson a hobbijára és hogyan, vagy egyszerűen úgy érzi, valami nem stimmel, de nem tudja, mi az.”

H.R.

“Gyesről munkába visszatérve a nagycsalád és a kötött munkabeosztás összeegyeztetésével kapcsolatos dilemmáimmal Boróhoz a Kézben tartom az életem c. tanfolyam keretében. A beszélgetésünk során átjött nekem a felkészültsége, a munkája iránti elhivatottsága. Jó volt egy külső nézőpontot, megerősítéseket kapnom a kérdéseimmel, élethelyzetünkkel kapcsolatban, segített rávilágítani egyrészt azokra a szempontokra, amik pozitívak, támogatóak a helyzetünkben, illetve azokra is, ahol még van „mozgásterünk”. Különösen jó volt, hogy tudatosított abban, hogy elsősorban ne (munka)napi, hanem heti egységben nézzem a családra fordítható időt, ami így tényleg több lehetőséget nyújt. Munka és család közt egyensúlyt kereső férfiaknak, nőknek mindenképp hasznos lehet a konzultáció.”

K. Anna

“Nehézség az életemben hogy túl sok feladatot látok magam előtt, priorizálatlanul, ömlesztve. Nem tudok közöttük eligazodni, priorizálni és nyomon követni, hogy állok a közepes időtávú célokkal. Felszabadultan tudtam beszélni Boróval, a biztatása sokat jelent. Személyre szabottan beszéltük végig a gondjaimat , nagyon jó példákat hozott fel, amiket párhuzamba tudok állítani a jelenlegi gondjaimmal. Kiemelt több dolgot, amikkel érdemes indulnom, hogy megtaláljam a saját tervezési rendszerem. Legfőbb tanulság az volt, hogy egyszerre legyek rugalmas, ugyanakkor ne adjam fel a saját irányomat. A konzultációt főleg dolgozó gyerekes szülőknek ajánlom, mert annyi menedzselni való van ebben az életszakaszban.”

D. Bogi

Két munkahely – az egyik saját vállalkozás – és egy két éves örökmozgó mellett éppen  a kimerülés szélén álltam, amikor egymásra találtunk Boróval. Sosem volt részem online tanácsadásban, így kíváncsian vártam milyen lesz. Már az első alkalom egy teljesen nyitott, közvetlen baráti beszélgetés volt, ami alatt Boró felnyitotta a szemem az időbeosztásommal kapcsolatban. A házi feladatok segítségével papíron is láttam már, min kell változtatnom, hogy ne hajszoljam túl magam. Megtettem a szükséges lépéseket, és sokkal kiegyensúlyozottabb vagyok. Nagyon örülök, hogy megismerhettem Borót. Köszönöm az este fél tízes beszélgetéseket és az óriási segítséget! Csak ajánlani tudom mindenkinek!

Nébald Alexandra, mozgásterapeuta

Fizetés és lemondás

Fizetés kizárólag átutalással lehetséges. Amennyiben az időpontunk előtt 24 órával bezárólag nem érkezik meg az utalásod, a foglalásodat tárgytalannak tekintem. A lefoglalt és kifizetett beszélgetést a beszélgetés kezdete előtt 24 órával mondhatod le; amennyiben ennél később mondod le, az összeget nem áll módomban visszatéríteni.

Teremtsünk együtt időt, hogy elérhesd mindazt, amire vágytál!

konzi-button