IDŐPRAKTIKÁK

ONLINE WORKSHOP

Számolj le a túlhajszoltsággal, és csinálj időt arra, ami számodra valóban fontos!


Vajon hány állítás igaz rád az alábbiakból?

…és a sor még hosszan folytatható.

Ismerős a helyzet?

Hiszek abban, hogy a jó időgazdálkodás a boldog élet egyik kulcsa – mégsem tanuljuk az iskolában, legtöbben a családban sem látunk jó példát. A felgyorsult élet pedig csak úgy zabálja a perceket, egyáltalán nem kedvezőek a feltételek egy kiegyensúlyozott, nyugodt élethez.

A legtöbb ember belenyugszik abba, hogy kevés az idő, sok a munka, és már-már természetesnek veszi, hogy állandóan túlhajszolt, fáradt, nincs ideje a szeretteire, önmagára és az álmaira. A nagy rohanásban lepereg az élet, és nem maradt idő az igazán fontos dolgokra.

Ha te nem szeretnél így járni, ideje kézbe venned az időd és az életed.

Neked szól a workshop, ha:

A workshop nyolc témát ölel fel:

Idő és hatékonyság

Célok és prioritások

Rendszer és tervezés

Feladatkezelés

Fókusz

Időnyerők

Időrablók

Egyensúly

A workshop során amellett, hogy igyekszem minél több fontos és hasznos információt átadni, gyakorlatias irányba is elmozdulunk feladatok segítségével, és nagyban számítok arra is, hogy egymást segítjük, tapasztalatokat és ötleteket osztunk meg egymással.

Hogy miért dolgozz velem?

Hadd meséljek kicsit magamról…

Erdélyi Boróka vagyok, végzettségem szerint villamosmérnök és közgazdász, de már jó ideje a hivatásomnak élek, időgazdálkodás és hatékonyság tanácsadó vagyok. Bonyolult módszerek, korszakalkotónak kikiáltott időmenedzsment rendszerek helyett az egyszerű, de nagyszerű megoldások híve vagyok. Célom, hogy leszámoljak a “nincs rá időm” mítoszával, és minél több embernek megmutassam, hogy igenis létezhet egyensúly a mai túlpörgött világban is.

Hiszek abban, hogy a testhezálló időgazdálkodás a kulcsa annak, hogy elérjük a magánéleti és szakmai céljainkat, ezzel egyensúlyt teremtve a különböző életszerepeink között.

Korábban nagyvállalati folyamatfejlesztéssel, lean menedzsmenttel foglalkoztam, két gyerekünk érkezésével azonban felhagytam a vállalati optimalizálással, és a mindennapi élet “leanelése” került a fókuszba. A kisgyerekes lét örömei mellett magam is megtapasztaltam a bennünket, nőket érintő kihívásokat – tudom, hogy milyen nehéz a sokféle elvárásnak megfelelni, állandó időnyomás alatt a különféle szerepekkel zsonglőrködni, a kapcsolatainkra, illetve önmagunkra időt szakítani. Éppen ezen dilemmák miatt fordultam ismét örök szenvedélyem, az időgazdálkodás felé. A gyerekekkel otthon töltött évek alatt elmélyítettem a tudásom, valamint kikristályosodott az időgazdálkodással, és ezáltal az élettel kapcsolatos szemléletem.

Ezt a tudást szeretném most átadni neked.

Kíváncsi vagy mások tapasztalataira?

“Elgondolkodtató kérdések, kreatív feladatok, jól és azonnal használható módszerek – ezeket kaptam a workshopon. Boróka lendületesen vezette a csapatot, de volt idő megemészteni a hallottakat, és megválaszolni a feltett, néha provokatív kérdéseket. Napokig tartott, míg minden leülepedett, de nagy hasznát látom a workshopon tanultaknak azóta is a munkámban és a családi életemben.” 

Rácz Edina
fogászati asszisztens

“Két kicsi lányom mellől mentem vissza dolgozni teljes állásba. Bár valahol már vártam, hogy ismét felnőtt közegben mozogjak, pár hét alatt kimerültem, úgy éreztem, összecsapnak a fejem fölött a hullámok. Soknak éreztem a munka – család – háztartás hármast, közben magamat okoltam, hiszen mások bezzeg helyt állnak, én meg csak tüzet oltok és esténként hullaként zuhanok az ágyba. A férjem fizetett be Boró workshopjára, és túlzás nélkül mondhatom: életmentő volt abban az élethelyzetben. Kitisztult a kép, ki tudtam mondani, hogy mik a fontos dolgok az életemben. Megtanultam helyesen kezelni a munkahelyi és az otthoni feladataimat, ezzel időt nyertem, amit a számomra fontos dolgokra fordíthattam. Igaza van Borónak: van rá időd. Ma már elmondhatom, nekem is van időm. Legalábbis arra, ami (aki) számomra fontos.”

B. Kovács Vera

“Több céges time management tréninggel a hátam mögött nem nagyon hittem benne, hogy ez a workshop tud újat mondani, de mivel érdekel a téma, elmentem. Nagyot tévedtem. Borónak teljesen más a szemlélete az idővel és az időgazdálkodással kapcsolatban, mint bárkinek, akivel eddig workshop vagy akár könyv keretében találkoztam. Jólesett, hogy a workshop után is lehetőségem volt tőle kérdezni e-mailben, ez nagy segítség volt, amikor a workshopon megismert technikákat át akartam ültetni a saját életemre. Ajánlom mindenkinek, akinek gondja van az ideje beosztásával, de azoknak is, akiknek ez jól megy: garantálom, hogy ők is fognak újat tanulni!”

Tóth Lili
közgazdász


INFORMÁCIÓK:

A következő workshop időpontja: jelenleg nincs nyilvános időpont, egyéni ajánlatért írj a hello@paretolanya.com címre. A tréning online, Zoom alkalmazáson keresztül zajlik.

A 3 órás workshop ára: 15.000 Ft, ami az alábbiakat tartalmazza:

  • 3 óra munka velem egy kis létszámú csoportban
  • egy hónapon át e-mailes konzultáció, hogy a kezdeti lelkesedés tartós eredményekhez vezessen
  • elektronikus tananyag, amelyet a tanfolyam után kapsz kézhez, és amelynek segítségével a későbbiekben bármikor felfrissítheted a tudásod
  • 10% kedvezmény, amennyiben a tanfolyamot követő 3 hónapban jelentkezel online konzultációra

Tapasztalataim szerint hatékony workshopot viszonylag kis létszám mellett lehet tartani, így 3-6 résztvevő lesz jelen.

Kattints a “JELENTKEZEM A WORKSHOPRA” feliratú gombra. Ekkor a csomag a virtuális kosaradba kerül, ahonnan már léphetsz is tovább a jelentkezési felületre.

Megrendelésed leadása során a Pénztár oldalon tudsz fizetési módot választani. Jelenleg bankkártyás (PayPal) és átutalásos fizetésre van lehetőség.

A részvétel díjmentesen lemondható a workshop előtt 48 órával bezárólag, ez esetben a befizetett részvételi díjat visszautalom. Ha 48 órán belül mondod le, akkor a részvételi díjat visszautalni nem tudom, de részt vehetsz egy későbbi workshopon, vagy felhasználhatod az összeget egy online tréningemre (a különbözet rendezésével). Lemondás e-mailben és telefonon keresztül is lehetséges.

…ez esetben várom az e-mailed a hello@paretolanya.com címen, vagy a hívásod a 30/974-9191 telefonszámon.

IDŐPRAKTIKÁK online workshop

Részvételi díj: 15.000 Ft