HOME OFFICE WORKSHOP

Tedd gördülékennyé az otthoni munkát anélkül, hogy a munka a családod és az én-időd rovására menne!

home office workhop

Nagy lelkesedéssel veted bele magad a vállalkozásodba. Boldog vagy, hogy sikerült megteremtened a lehetőségét egy rugalmasabb életnek, amelyben a családod megkapja a neki járó figyelmet, miközben te is tudsz dolgozni, önmegvalósítani. Majd azon kapod magad, hogy

 • állandóan rohansz, kapkodsz
 • feltorlódik a munka
 • aggasztanak a határidők
 • éjszakába nyúlóan dolgozol
 • elvesznek a hétvégéid
 • elaprózod az időd és az energiád
 • rágod magad, amiért nem jut elég időd a gyerekeidre
 • attól félsz, rámegy a párkapcsolatod a munkádra
 • a pihenés és a kikapcsolódás csak álom
 • felfordulás van az otthonodban

…és a sor még hosszan folytatható.

Ismerős a helyzet?

Sokunk előtt nincs követendő példa. Nem tanultuk meg, hogyan érdemes vállalkozóként megszervezni a munkát, beosztani az időt. Ráadásul Magyarországon egyáltalán nincsenek hagyományai a home office-nak, ami pedig egészen más hozzáállást igényel, mint az irodai munka, ahol egy főnök áll a hátad mögött.

Neked szól a workshop, ha:

 • vállalkozóként,
 • szabadúszóként,
 • munkavállalóként

részben vagy teljesen otthonról dolgozol.

A workshop három témát ölel fel:

Időgazdálkodás

Hogyan érdemes beosztanod az idődet szabadúszóként, vállalkozóként? Melyek azok a kulcsfontosságú technikák, amelyek segítségével a rendelkezésre álló időkeretet a leginkább a magad hasznára fordíthatod?

Munkamódszerek

Hogyan tarthatod kézben a feladataidat? Hogyan dolgozhatsz hatékonyabban?

Egyensúly

Hogyan alakíthatod ki azt a rendszert, amelyben ha nem is mindennap, de nagy átlagban egyensúlyba kerül a munka és a magánélet? Hogyan tudsz magadra is időt szakítani?

A workshop során amellett, hogy igyekszem minél több fontos és hasznos információt átadni, gyakorlatias irányba is elmozdulunk feladatok segítségével, és nagyban számítok arra is, hogy egymást segítjük, tapasztalatokat és ötleteket osztunk meg egymással.

Hogy miért dolgozz velem?

Hadd meséljek kicsit magamról…

Erdélyi Boróka vagyok, végzettségem szerint villamosmérnök és közgazdász, de már jó ideje a hivatásomnak élek, időgazdálkodás és hatékonyság tanácsadó vagyok. Bonyolult módszerek, korszakalkotónak kikiáltott időmenedzsment rendszerek helyett az egyszerű, de nagyszerű megoldások híve vagyok. Célom, hogy leszámoljak a “nincs rá időm” mítoszával, és minél több embernek megmutassam, hogy igenis létezhet egyensúly a mai túlpörgött világban is.

Az otthoni munkavégzés témaköre mind szakmailag, mind magánemberként rendkívül fontos számomra.  Vállalkozóként magam is otthonról dolgozom, feleségként és anyaként pedig a magánéletemet szeretném egyensúlyban tartani. A családommal töltött időt szeretném valóban családi időként megélni, és kifejezetten fontos, hogy a munkám során az ügyfeleimre tudjak koncentrálni.

Számomra sem volt mindig könnyű a határállítás. Ám időtudatos emberként mindenképp felül akartam emelkedni a modern kor fókuszromboló és időrabló hatásain; keresni kezdtem és meg is találtam azokat a módszereket és technikákat, amelyeket a saját életemre alkalmazva sikerült megvalósítanom a munka-magánélet egyensúlyát, mi több, fenn is tudom tartani mind a mai napig annak ellenére, hogy a vállalkozásom fejlődésével, a gyermekeim növekedésével a kihívások és feladatok száma csak nő.

Ezt a tudást szeretném most átadni neked.

De nemcsak nekem sikerült…

“A munkahelyemen lehetőség nyílt arra, hogy heti két alkalommal otthonról dolgozhassak. Nagyon örültem, de gyorsan rá kellett jönnöm arra, hogy a home office nem csak annyi, hogy az iroda helyett a konyhaasztalnál csinálom ugyanazt. Más szemléletben kell a feladatokhoz állni, mások a kihívások is. Borókával két alkalommal dolgoztunk együtt. Ez a két alkalom rendkívül pörgős és tömény volt, sokat jegyzeteltem, az ötleteket pedig Boróka iránymutatásai alapján apránként építettem be az életembe. Ebben segített menetközben is, minden kérdésemmel megkereshettem e-mailben. Ma már elmondhatom, hogy nemcsak otthon, de az irodai munkámban is sokkal hatékonyabb vagyok, és végre tényleg nem többet, hanem okosabban dolgozom.” 

Székely Anita

“Tavaly megvalósítottam a régi álmom, és vállalkozásba kezdtem, ami elég hamar be is indult. Lett sok feladat és határidő, miközben a gyerekek és a párom ugyanúgy igényelték a figyelmemet, és persze a házimunka sem lett kevesebb. Hamar mélypontra kerültem, kimerültem. Kicsit kilátástalannak éreztem a helyzetet, de nem akartam feladni az álmom. Borót egyik barátnőm ajánlotta. Az elején szkeptikus voltam, de nem volt vesztenivalóm (az álmomon kívül persze), így felkerestem. A legmeglepőbb az volt, hogy rengeteget kérdezett. Sokszor már a kérdésnél azt éreztem, hogy fején találta a szöget, sok felismeréssel gazdagodtam. Több technikát is megismertetett velem, és segített abban, hogy kialakítsak egy olyan tervezési módszert, amellyel menedzselni tudom a feladataimat, illetve a munkarendem megtervezésében is támogatott. Elégedett vagyok az új rendszeremmel, több hónapja működik hatékonyan.”

Schmidt Éva

“A feleségem kapott egy nagyszerű lehetőséget, ezért úgy döntöttünk, hogy egy évig én maradok otthon a gyerekekkel. Nagy lelkesedéssel vetettem bele magam a gyerekek-távmunka kombóba, de nem túlzok: nem telt el egy hét, és koppant a fejem a falban. Egyszerűen nem ment. Hiába volt a sok éves munkatapasztalat, meg a jól bejáratott munkamódszereim, egyszerűen nem ment. A feleségem irányított Boróhoz, akivel nagyon gyorsan megtaláltuk a közös hangot. A legnagyobb alapossággal térképezte fel az időhöz való hozzáállásomat, a feladatkezelési módszereimet, a munkahelyi és a családi elvárásokat. Így sikerült kialakítanunk egy olyan rendszert, amiben a munkámat hatékonyan el tudom végezni, a gyerekek megkapják a kellő figyelmet, és még teniszezni is el tudok járni az öcsémmel. Legnagyobb meglepetésemre tényleg egyensúlyban van a munkám, a magánéletem és én is.”

Tarnai Péter
UX designer


INFORMÁCIÓK:

Jelenleg nincs meghirdetett időpont. Ha a későbbiekben szeretnél részt venni egy workshopon, netán szerveznél egyet a saját városodban vagy a munkahelyeden, írj nekem e-mailt a hello@paretolanya.com címemre!

A 3 órás workshop ára: 8000 Ft, ami az alábbiakat tartalmazza:

 • 3 óra munka velem egy kis létszámú csoportban
 • egy hónapon át e-mailes konzultáció, hogy a kezdeti lelkesedés tartós eredményekhez vezessen
 • elektronikus tananyag, amelyet a tanfolyam után kapsz kézhez, és amelynek segítségével a későbbiekben bármikor felfrissítheted a tudásod
 • 10% kedvezmény, amennyiben a tanfolyamot követő 3 hónapban jelentkezel online konzultációra

Tapasztalataim szerint hatékony workshopot viszonylag kis létszám mellett lehet tartani, így 6-12 résztvevő lesz jelen.

Kattints a “JELENTKEZEM A WORKSHOPRA” feliratú gombra. Ekkor a csomag a virtuális kosaradba kerül, ahonnan már léphetsz is tovább a jelentkezési felületre.

Megrendelésed leadása során a Pénztár oldalon tudsz fizetési módot választani. Jelenleg bankkártyás (PayPal) és átutalásos fizetésre van lehetőség.

A workshop díjmentesen lemondható a workshop előtt 72 órával bezárólag, ez esetben a befizetett részvételi díjat visszautalom. 72 órán belül a díj 50%-a, 24 órán belüli lemondás, illetve lemondás nélküli nem megjelenés esetén a díj 100%-a fizetendő. Lemondás e-mailben és telefonon keresztül is lehetséges.

…ez esetben várom az e-mailed a hello@paretolanya.com címen, vagy a hívásod a 30/974-9191 telefonszámon.

Fogalmad sincs, mivel megy el az időd?