pareto-lanya-header-3

Időgazdálkodási Elsősegély Csomag

Időgazdálkodási elsősegély csomag

“Nincs annyi időm, hogy időgazdálkodási tanácsadóhoz járjak.”

“Szükségem lenne támogatásra, de egy hosszas folyamatra most nincs pénzem.”

Idő és pénz. Ez a két leggyakoribb kifogás, amit a leendő ügyfelektől hallok. És igazuk van. 

Rengeteg a kötelezettség, ömlenek a feladatok, az egyik találkozó éri a másikat, rohannak egyik helyről a másikra, telefonálnak, ügyintéznek, szerveznek, tűzoltanak nap mint nap. Hetekre, sőt hónapokra előre tele van az életük és a naptárjuk, egyszerűen képtelenek kiszorítani a konzultációhoz szükséges kétheti egy órát, legfeljebb elvenni tudnák más sürgetőbb vagy fontosabb feladattól. Azt pedig nem akarják. Nincs idejük az egész időbeosztásukat teljes egészében megreformálni, de ha minden így marad, annak kiégés lesz a vége.

És persze a pénznek is mindig megvan a helye, s különben is, ki akarna befizetni egy ki tudja, milyen hosszadalmas folyamatra, ami vagyonokba kerül?

Ha Te is ebben a cipőben jársz,

 • ha állandóan időhiánytól szenvedsz
 • és sürgősen segítségre van szükséged,
 • de nincs időd több lépcsős tanácsadási folyamatra,
 • netán nem szeretnél sok pénzt költeni,
 • miközben tudod, hogy valamin sürgősen változtatnod kell,

akkor az Időgazdálkodási Elsősegély Csomagot neked fejlesztettem ki!

A legtöbb ügyfelemnek az első konzultáció adja a legnagyobb lökést. Már az első alkalommal kibuknak a legnagyobb kihívások és akadályok, megtörténnek a legnagyobb felismerések, és bár természetesen egyetlen alkalom sosem fog tudni helyettesíteni egy komplex, felépített folyamatot, nagyon jó eredményeket lehet elérni. Különösen igaz ez akkor, ha a konzultáció során már nem vagyunk ismeretlenek egymás számára, és a témával kapcsolatban is van egy közös alapunk… 

Az Időgazdálkodási Elsősegély Csomag éppen erre a felismerésre épül. Kihasználjuk az első alkalomban rejlő átütő lehetőségeket, azonban mielőtt leülnénk beszélgetni, mindketten alaposan felkészülünk. Minél jobban megismerjük mindketten a problémákat, a nehézségeket, az akadályokat, annál gördülékenyebb lesz a beszélgetésünk, hiszen a konzultáción már nem a problémák feltárásával és a buktatókkal kell foglalkoznunk, hanem a konkrét megoldásokkal.

Az Időgazdálkodási Elsősegély Csomag tartalma:

0. beszélgetés

Telefonon röviden egyeztetünk, hogy milyen élethelyzetben vagy, és mik a főbb időgazdálkodási kihívásaid.

Előfeladatok

A telefonbeszélgetésünk alapján összeállítok neked egy munkafüzetet, amelyet önállóan végig kell csinálnod, majd megküldened nekem.

Konzultáció

Az előfeladatokból mindkettőnk számára sok információ derül ki, így a 90 perces beszélgetésünk nagyon célratörő lesz.

Segédanyagok

A beszélgetésünk során megoldási lehetőségek körvonalazódnak, amihez segédanyagokat (esetleg további feladatokat) küldök.

Utánkövetés

Nem engedem el a kezed, e-mailben a rendelkezésedre állok a következő hónap során, hogy gördülékenyen tudj változtatni.

Természetesen nem mindenkinek való az Időgazdálkodási Elsősegély Csomag, sokan a hagyományos konzultációt részesítik előnyben. Lássuk, mik a hasonlóságok és a különbségek!

Hagyományos konzultáció

 • Előzetes, telefonos egyeztetés
 • Nincsenek előfeladatok
 • Személyesen, online vagy telefonon
 • Időtartam: 60 perc
 • Feltárjuk a problémákat, megoldási javaslatokat kapsz

Online, vagy telefonon: 14.000 Ft
Személyesen: 20.000 Ft

Időgazdálkodási Elsősegély Csomag

 • Előzetes telefonos egyeztetés a problémákra fókuszálva
 • Előfeladatok, amiből mindketten felkészülünk
 • Konzultáció online vagy telefonon
 • Időtartam: 90 perc
 • Fókuszban a megoldások, a problémákat már ismerjük
 • AJÁNDÉK 1 hónap emailes konzultáció

Díja: 25.000 Ft

Hogy miért dolgozz velem?

boro_sidebar

Hadd meséljek kicsit magamról…

Erdélyi Boróka vagyok, végzettségem szerint villamosmérnök és közgazdász, de már jó ideje a hivatásomnak élek, időgazdálkodás és hatékonyság tanácsadó vagyok. Bonyolult módszerek, korszakalkotónak kikiáltott időmenedzsment rendszerek helyett az egyszerű, de nagyszerű megoldások híve vagyok. Célom, hogy leszámoljak a “nincs rá időm” mítoszával, és minél több embernek megmutassam, hogy igenis létezhet egyensúly a mai túlpörgött világban is.

Hiszek abban, hogy a testhezálló időgazdálkodás a kulcsa annak, hogy elérjük a magánéleti és szakmai céljainkat, ezzel egyensúlyt teremtve a különböző életszerepeink között.

Jelenleg tanácsadóként és mentorként dolgozom magánszemélyekkel, kis- és középvállalatokkal, valamint non-profit szervezetekkel.

Mit mondanak, akik már dolgoztak velem?

"Nehézség az életemben, hogy túl sok feladatot látok magam előtt, priorizálatlanul, ömlesztve. Nem tudok közöttük eligazodni, priorizálni és nyomon követni, hogy állok a közepes időtávú célokkal. Felszabadultan tudtam beszélni Boróval, a biztatása sokat jelent. Személyre szabottan beszéltük végig a gondjaimat , nagyon jó példákat hozott fel, amiket párhuzamba tudok állítani a jelenlegi gondjaimmal. Kiemelt több dolgot, amikkel érdemes indulnom, hogy megtaláljam a saját tervezési rendszerem. Legfőbb tanulság az volt, hogy egyszerre legyek rugalmas, ugyanakkor ne adjam fel a saját irányomat. A konzultációt főleg dolgozó gyerekes szülőknek ajánlom, mert annyi menedzselni való van ebben az életszakaszban.”
D. Bogi
"Tavaly megvalósítottam a régi álmom, és vállalkozásba kezdtem, ami elég hamar be is indult. Lett sok feladat és határidő, miközben a gyerekek és a párom ugyanúgy igényelték a figyelmemet, és persze a házimunka sem lett kevesebb. Hamar mélypontra kerültem, kimerültem. Kicsit kilátástalannak éreztem a helyzetet, de nem akartam feladni az álmom. Borót egyik barátnőm ajánlotta. Az elején szkeptikus voltam, de nem volt vesztenivalóm (az álmomon kívül persze), így felkerestem. A legmeglepőbb az volt, hogy rengeteget kérdezett. Sokszor már a kérdésnél azt éreztem, hogy fején találta a szöget, sok felismeréssel gazdagodtam. Több technikát is megismertetett velem, és segített abban, hogy kialakítsak egy olyan tervezési módszert, amellyel menedzselni tudom a feladataimat, illetve a munkarendem megtervezésében is támogatott. Elégedett vagyok az új rendszeremmel, több hónapja működik hatékonyan."
Schmidt Éva

Mikor válaszd az Időgazdálkodási Elsősegély Csomagot?

 • Ha gyorsan akarsz eredményeket elérni
 • Ha tudsz és akarsz is önállóan dolgozni
 • Ha rettenetesen el vagy úszva a feladataiddal
 • Ha minden napod rohanással töltöd
 • Ha azt látod, hogy egyetlen váratlan esemény hónapokra felborítaná az időbeosztásodat

Mikor NE válaszd az Időgazdálkodási Elsősegély Csomagot?

 • Ha inkább lassan haladnál
 • Ha gondot okoz önállóan végrehajtani a feladatokat
 • Ha úgy érzed, rendszeres megerősítésre, folyamatos támogatásra van szükséged

Kattints az “Elsősegély csomagot kérek” feliratú gombra, ekkor az a virtuális kosaradba kerül. Ezt követően jutsz el a megrendelési felületre, ahol a szükséges adatok kitöltését követően leadhatod a jelentkezést. 

A feladatokra általában két hetet szoktunk számolni, de természetesen egyénileg egyeztetjük akkor, amikor a konzultáció időpontjában is megállapodunk, hiszen egyik a másiknak függvénye.

Azt tapasztalom, hogy az ügyfeleimnél az első alkalomkor van a legtöbb AHA-élmény, akkor kapnak egy olyan lökést, amellyel a legnagyobbat haladnak előre + ha mindez meg van támogatva az előfeladatok adta közös tudással, akkor nyert ügyünk van.

Amennyiben úgy érzed a konzultáció után, hogy szívesen folytatnád velem a munkát, a további konzultációkon 10% kedvezménnyel vehetsz részt. (A kedvezmény csak az online vagy telefonos konzultációra vonatkozik.)

Fogalmad sincs, mivel megy el az időd?