DIGITÁLIS EGYENSÚLY

online tréning

 • Ha úgy érzed, nincs időd semmire, állandóan rohannod, kapkodnod kell...
 • ...miközben percenként pittyeg, csörög, rezeg az okostelefonod,
 • az email, a közösségi média és az okos eszközeid uralják az életed;
 • ha többet látod a kijelzőt, mint a szeretteid arcát,
 • a nyugodt alvás, a kikapcsolódás, a pihenés csak álom,
 • vagy csak egyszerűen sokallod az online töltött időt,

akkor biztos lehetsz benne, hogy a digitális egyensúlyod felborult.

Tegyük fel, hogy te nem internetezel sokat. És nem is nyúlsz állandóan a telefonod után. Mondjuk, fele annyit netezel és telefonozol, mint az átlagos magyar internet-felhasználó. Ez esetben – a Media Landscapes adatai alapján – csak napi 104,5 percet töltesz az interneten. Alig több, mint másfél órát.

Ha ez a másfél óra egyáltalán nem hiányzik az életedből, akkor nincs szükséged erre a tréningre.

Ha viszont úgy érzed, hogy hiányzik, mert

 • nincs időd a céljaidra,
 • nincs időd a feladataidra,
 • nincs időd a szeretteidre,
 • nincs időd sportolni,
 • nincs időd szórakozni,
 • nincs időd önmagadra,
 • nincs időd semmire,

akkor itt az alkalom, hogy visszaszerezd az időd!

HOGYAN SEGÍT A DIGITÁLIS EGYENSÚLY ONLINE TRÉNING?

A legtöbb ember, ha besokall az internettől, a közösségi médiától vagy az okostelefon állandó zaklatásától, pár napig jobban figyel az interneten eltöltött idejére. Akadnak, akik népszerű alkalmazásokat telepítenek az eszközeikre, hogy azok akadályozzák meg őket a felesleges internetezésben. Ők megalkusznak félmegoldásokkal, ezért soha nem törnek ki ebből az áldatlan helyzetből. 

De végiggondoltad már, mi ennek a problémának a valódi gyökere?

Az életed, a körülményeid, az internetezési szokásaid egyediek. A felületes megoldások nem hoznak eredményt. Ha nem szakítasz időt a saját digitális egyensúlyod kialakítására, nem csoda, hogy a különböző ad-hoc eszközökkel nem éred el a céljaid.

A DIGITÁLIS EGYENSÚLY online tréning abban segít, hogy megleld az egyensúlyod,
és ismét a saját életed éld az online verzió helyett!

A 10 HETES ONLINE TRÉNING KERETÉBEN

 • Megismered az internethez és az okoseszközökhöz való viszonyodat, megtudod, mennyi idődet rabolják el.
 • Egyszerű, bárki számára betartható módszereket sajátítasz el, hogy újra te urald az internetezési szokásaidat.
 • Kialakítod a SAJÁT szabályrendszeredet, amit be is fogsz tudni tartani.
 • Mindehhez professzionális segítséget kapsz a folyamatos konzultációs lehetőség keretében.
 • A törzsanyagon túl segédanyagokat kapsz, amelyek támogatni fogják a pozitív változásokat.

A TRÉNING MENETE

Helyzetjelentés (1-2. hét)

A 10 hetes tréning első két hetében önismereti kérdések, feladatok mentén feltérképezzük az online világhoz való viszonyod. Megnézzük, hol vannak a gyenge pontjaid, és milyen erősségeidre támaszkodhatsz. Megkeressük továbbá a fő motivációidat, ez kulcsfontosságú mozzanat a változás érdekében.

Digitális egyensúly kialakítása szokások segítségével (3-9. hét)

A tréning törzsét jelentő középső hét hétben az új szokásaidat alakítjuk ki. Ez tennivalókban kevésbé intenzív időszak, mint a tréning első két hete, de a fenntartható eredmények érdekében kis lépésekben haladunk. A köztünk lévő kommunikáció azonban ekkor lesz a legintenzívebb, hetente több alkalommal szeretnék hallani a haladásodról.

Időrablók megsemmisítése & Útravaló (10. hét)

A tréning utolsó hetében az online világ időrabló oldalával ismerkedünk meg, és küszöböljük ki, illetve több segédanyagot is kapsz, amelyek segítségével tovább csiszolhatod immár önállóan a digitális életed.


HOGYAN TALÁLTAM MEG ÉN A DIGITÁLIS EGYENSÚLY KULCSÁT?

Hadd meséljek kicsit magamról…

Erdélyi Boróka vagyok, végzettségem szerint villamosmérnök és közgazdász, de már jó ideje a hivatásomnak élek, időgazdálkodás és hatékonyság tanácsadó vagyok.

Bonyolult módszerek, korszakalkotónak kikiáltott időmenedzsment rendszerek helyett az egyszerű, de nagyszerű megoldások híve vagyok. Célom, hogy leszámoljak a “nincs rá időm” mítoszával, és minél több embernek megmutassam, hogy igenis létezhet digitális egyensúly a mai túlpörgött világban is.

A digitális egyensúly témaköre mind szakmailag, mind magánemberként rendkívül fontos számomra. A munkám során nagyon gyakran tapasztalom, hogy az ügyfeleim idővel kapcsolatos küzdelmeiért jelentős mértékben az internet, az okostelefon, valamint a közösségi média felelősek; feleségként és anyaként pedig a magánéletemet szeretném megóvni a digitális világ mindenhová befolyó hatásaitól: a családommal töltött időt szeretném valóban családi időként megélni, és fontos célom az is, hogy példát mutassak a gyerekeimnek, hogy ők már tudatos felhasználókként léphessenek be az online világba.

Számomra sem volt mindig könnyű a határállítás. Ám időtudatos emberként mindenképp felül akartam emelkedni a modern kor fókuszromboló és időrabló hatásain; keresni kezdtem és meg is találtam azokat a módszereket és technikákat, amelyeket a saját életemre alkalmazva sikerült megvalósítanom a digitális egyensúlyt, mi több, fenn is tudom tartani mind a mai napig annak ellenére, hogy az online világ zaja nemhogy nem csökken, hanem rohamosan nő. Ezt a tudást szeretném most átadni neked.

OLVASD EL, MIT MONDANAK A TRÉNINGRŐL MÁSOK!

"A tréning nem akarja megmondani, hogy mit csináljak és mit ne. Szabad kezet ad, de közben finoman irányít. A "reformokat" én határozhatom meg, én dönthetem el, mikor és hogyan építem be az életembe. Emiatt egyáltalán nem érzem szigorúnak vagy az életvitelemtől idegennek, mégis működik. Nagyon találó a cím - itt valóban az egyensúly megtalálása a cél."
Marczell Zsuzsi
"Sokáig azzal hitegettem magam, hogy a foglalkozásom miatt töltök annyi időt az interneten. A munka és a magánélet állandóan összefolyt, például vacsora készítés közben is ügyfeleknek válaszoltam Messengeren, a konyhában állva. Egyre inkább úgy éreztem, semmire sincs időm. Boró könyvét olvasva döbbentem rá az okokra - és találtam meg a nálam is működő megoldásokat. Pedig korábban, ha nem volt nálam a telefonom, szinte végtaghiányosnak éreztem magam."
Pajor Nikoletta
Jelen-lét Webstúdió
"Boró tanácsai szerint legyőztem a türelmetlenségem, és kis lépésekben kezdtem átalakítani a digitális életem. Az látszik, hogy ez egy folyamat lesz, de a kezdeti eredmények biztatóak! Egyértelműen több időm lett, de a feszültségszintem is érezhetően lejjebb csúszott. Tetszett, hogy elgondolkodtató kérdések, önismereti feladatok is vannak benne, ez segített rávilágítani a háttérben meghúzódó okokra."
Kriskó D.

MOST RAJTAD A SOR! JELENTKEZZ!

Minden héten e-maileket kapsz tőlem, amelyben elméleti anyagokat, útmutatókat, ajánlókat, valamint gyakorlati feladatokat találsz. A tréning nagyban épít az önálló munkára, hiszen Te vagy az, aki a legjobban ismered a saját életed, a körülményeid, a kihívásaid és a lehetőségeid; ez a tudás alapvető ahhoz, hogy olyan határokat húzhass meg, amelyek egyszerre komfortosak és hasznosak számodra; olyan szokásokat alakíthass ki, amelyek hosszú távon is be tudnak épülni az életedbe.

Természetesen nem engedem el a kezed menetközben: a tréning ideje alatt folyamatos e-mailes konzultációt biztosítok – megbeszéljük a feladatokat, a haladást, a tervezett útirányt és a felmerülő kérdéseket.

Lehetőség van emellett – csomagajánlatként – személyes konzultáció igénybevételére is.  A konzultációval bővített csomag egy 60 perces telefonos tanácsadást tartalmaz. Ezen felül amennyiben úgy érzed, további konzultációs alkalmakra lenne szükséged, 10% kedvezményt kapsz a további beszélgetések árából.

A következő tréning 2020. június 15-jén indul. Jelentkezési határidő: 2020. június 12. A személyes kapcsolattartás miatt a létszám korlátozott!

A tréning ára: 18.000 Ft (személyes konzultáció nélkül) vagy 26.000 Ft (személyes konzultációval).

Figyelem! Amennyiben korábban elvégezted a “Kézben tartom az életem” c. online tréningemet, akkor vásárláskor használd a KTAE10 kódot, amellyel 10% kedvezményhez jutsz. Ennek az az oka, hogy a két tréning bár egymásra épül, az érthetőség végett van némi átfedés, és nem szeretném veled ugyanazt a tudást kifizettetni. (A jogosultságot ellenőrzöm.)

Nem véletlen a névegyezés: a tréning alapját a Digitális egyensúly c. könyvem képezi, azonban azt egyrészt kibővítettem, másrészt a tréning során folyamatos támogatást nyújtok. Ha elolvastad a könyvet, és alkalmazni is tudtad a módszereket, azaz sikerült kialakítanod a saját egyensúlyodat, akkor nincs szükséged erre a tréningre. Ha azonban csak átfutottad, “ülsz rajta”, akkor profitálhatsz a tréningből. Mivel a könyv és a tréning anyaga között van átfedés, ezért ha korábban megvásároltad a könyvet, akkor a DEBOOK kóddal 4000 Ft kedvezménnyel juthatsz hozzá mindkét csomaghoz. (A jogosultságot ellenőrzöm.)

Valóban viccesnek tűnhet, hogy online segítek a digitális egyensúlyod kialakítása érdekében, én mégsem tartom ellentmondásosnak. Az internet szerintem egy csodálatos dolog – lehetővé teszi például azt, hogy tértől és időtől (netán vírustól…) függetlenül tudjunk együtt dolgozni. Tudatosan használva az internetet a saját hasznunkra tudjuk fordítani anélkül, hogy káros lenne az időnkre és az életünkre – ezt fogom neked többek között megmutatni a tréning során, sőt, erre jó példa maga a tréning is.

EGYENSÚLY CSOMAG (konzultáció nélkül)

 • 10 hetes tréning a digitális egyensúlyodért
 • 40+ elméleti és gyakorlati feladattal
 • folyamatos e-mailes konzultációval
 • megismered az online világhoz való viszonyodat
 • meghúzod a saját határaidat
 • ki- és átalakítod a saját szokásaidat
 • a digitális életed minden területét rendbeszeded
A csomag ára: 18.000 Ft

TUDATOSSÁG CSOMAG (konzultációval)

 •  10 hetes tréning a digitális egyensúlyodért
 • 40+ elméleti és gyakorlati feladattal
 • folyamatos e-mailes konzultációval
 • megismered az online világhoz való viszonyodat
 • meghúzod a saját határaidat
 • ki- és átalakítod a saját szokásaidat
 • a digitális életed minden területét rendbeszeded
 • + 60 perces személyes konzultáció, amely során átbeszéljük a kérdéseidet, megtesszük a végső simításokat, hogy az egyensúly minél tartósabb legyen az életedben
 • + 10% kedvezmény minden további beszélgetés díjából
A csomag ára: 26.000 Ft

Fogalmad sincs, mivel megy el az időd?