Hogyan vonhatod irányításod alá
az idődet és a teendőidet?

 • Ha folyamatosan ömlenek rád a határidők, teendők és feladatok...
 • Ha a sok szerepedből adódóan állandó zsonglőrködésre kényszerülsz...
 • Ha nehezen vagy szinte egyáltalán nem látod át, mi is lenne a következő észszerű lépés...
 • Ha gyakran kapod magad tűzoltáson...
 • Ha éppen a számodra fontos dolgokra nem marad idő...

...akkor a legjobb helyen jársz!

Vesszőparipám, hogy az időgazdálkodást már az általános iskolában el kellene kezdeni tanítani. Sajnos továbbra is elhanyagolt területről beszélünk, így a legtöbben még felnőttként sem tudják, mi alapján szervezzék az életüket, hogyan osszák be az óráikat, és milyen módon lenne érdemes kezelni a határidőket és tennivalókat

Sokan megrekednek ott, hogy csak küzdenek a mindennapokban, szélmalomharcot vívnak a hömpölygő feladattömeggel. Mások ugyan felismerik, hogy jó lenne valamiféle rendszer, de nem tudják, hogy lenne érdemes belekezdeni. Netán közismert módszerekkel próbálkoznak, amelyek vagy túl bonyolultnak bizonyulnak, vagy egyszerűen csak nem illeszkednek az életritmusukhoz. 

Nem csoda: az időgazdálkodásban konzerv megoldások nem léteznek!

Az én rendszerem c. online tréning éppen erre a problémára ad megoldást.

A 6 hetes online tréning keretében:

 • megtudod, melyek azok az alapvető elemek, amelyek egy jól működő idő- és feladatkezelési rendszer alapját képezik
 • megismerkedsz több ismert és kevésbé ismert módszertannal, amelyekből sokat tanulhatsz, de nem kötelező a használatuk!
 • feltérképezed, hogyan zajlanak a mindennapjaid feladat- és információáramlás szempontjából
 • a megszerzett tudás alapján megtervezed a saját, személyre szabott rendszered
 • ajánlásokat és segítséget kapsz a konkrét eszközök kiválasztásához
 • olyan további technikákat ismersz meg, amelyek nélkülözhetetlenek az időd és a feladataid praktikus kezelésében

A 6 hetes tréning eredményeképpen:

 • pontosan ismerni fogod, hogyan működnek a mindennapjaid kötelezettségek szempontjából
 • lesz egy olyan rendszered, amely biztos alapot ad az életed szervezéséhez
 • ez a rendszer egyszerű, praktikus és tökéletesen a te életedre szabott lesz, emiatt ki fogsz tartani mellette
 • mivel átláthatóbbak lesznek a teendőid és a határidőid, lényegesen csökken a stressz az életedben
 • a szervezettségnek köszönhetően időt nyersz, amelyet arra fordíthatsz, ami igazán fontos számodra, legyen az a család, a pihenés vagy a hobbid.

Egy fontos kérdés

Felmerülhet benned a kérdés, hogy miben különbözik ez a tréning a “Kézben tartom az életem” c. tréningemtől. Míg a “Kézben tartom az életem” elsősorban a célokra koncentrál, és célszemléletben közelíti meg az idő- és feladatkezelést, addig ez a tréning a mindennapi teendők, munkahelyi kötelezettségek, otthoni feladatok és a mindenféle időpontok, határidők között segít lavírozni. Mindkét tréning megállja önmagában is a helyét, de egymás után elvégezve egy igazán ütős és mindenre kiterjedő időgazdálkodási tudást ad. Ha mindkét tréning érdekel, akkor először a “Kézben tartom az életem” tréninget ajánlom, amelynek mintegy folytatása “Az én rendszerem”. Mindkét tréning elvégzése esetén a második tréningre 10% kedvezmény jár. (A “Kézben tartom az életem” c. tréningről itt olvashatsz.)

Hogyan találtam meg én az időgazdálkodás kulcsát?

Hadd meséljek kicsit magamról…

Erdélyi Boróka vagyok, végzettségem szerint villamosmérnök és közgazdász, de már jó ideje a hivatásomnak élek, időgazdálkodás tanácsadó vagyok.

Korábban nagyvállalati folyamatfejlesztéssel, lean menedzsmenttel foglalkoztam, két gyerekünk érkezésével azonban felhagytam a vállalati optimalizálással, és a mindennapi élet “leanelése” került a fókuszba.

A kisgyerekes lét örömei mellett magam is megtapasztaltam a bennünket, nőket érintő kihívásokat – tudom, hogy milyen nehéz a sokféle elvárásnak megfelelni, állandó időnyomás alatt a különféle szerepekkel zsonglőrködni, a kapcsolatainkra, illetve önmagunkra időt szakítani. Éppen ezen dilemmák miatt fordultam ismét örök szenvedélyem, az időgazdálkodás felé. A gyerekekkel otthon töltött évek alatt elmélyítettem a tudásom, valamint kikristályosodott az időgazdálkodással, és ezáltal az élettel kapcsolatos szemléletem.

Bonyolult módszerek, korszakalkotónak kikiáltott időmenedzsment rendszerek helyett az egyszerű, de nagyszerű megoldások híve vagyok. Célom, hogy leszámoljak a “nincs rá időm” mítoszával, és minél több embernek megmutassam, hogy igenis létezhet egyensúly a mai túlpörgött világban is.

Olvasd el, mit mondanak a korábbi ügyfeleim!

“Éveken át küzdöttem azzal, hogy jól osszam be az időmet. Céljaim és feladataim mindig is voltak, valamiféle időbeosztásom is, ami jól-rosszul (inkább rosszul) elketyegett. Értettem azt is, hogy a kettőt: célt és időt össze kellene illeszteni, de a “hogyan” titkos tudásnak tűnt, amihez én nem férhetek hozzá. Voltak kudarcos próbálkozásaim különféle módszerekkel – aztán rátaláltam Boró tanfolyamára. A szövegek érthetőek és logikusak, a feladatok érdekesek és gondolatébresztőek, és az egész tanfolyam gyakorlatias, praktikus, életszagú és őszinte: megélt, hiteles. Azóta én is tudom, mit kell tennem, hogy a céljaim a közeli és távoli jövőben összeérjenek a valóságommal. Beosztom az időmet! Őrület! :)”
“A tanfolyam szuper, nekem nagyon sok AHA érzésem volt, most már átlátom a lényeget. Már jó ideje kerestem egy olyan segítséget, ahol elmagyarázzák az időgazdálkodás lényegét, ahol megmutatják, hogyan kell csinálni. Csak gratulálni tudok hozzá teljes szívemből, az érték, amit kaptam, megfizethetetlen.”
"Nagyon boldog vagyok, hogy belevágtam a tanfolyamba! Sok dologgal gazdagabb lettem. Az ismeretanyag hasznos volt, sokszor meglepő, kiváló tükör és önismereti tréning is. Sok házi feladatot kaptam a heti anyagokon túl, az e-mailes konzultációk során. A kivitelezés része már rám vár, de az utat megmutattad."
Szabó Ági

Most rajtad a sor! Jelentkezz!

Minden héten e-maileket kapsz tőlem, amelyben elméleti anyagokat, útmutatókat, ajánlókat, valamint gyakorlati feladatokat találsz. A tréning nagyban épít az önálló munkára, hiszen Te vagy az, aki a legjobban ismered a saját életed, a feladataid, a körülményeid, valamint a saját ízlésed, hiszen ez is elengedhetetlen ahhoz, hogy olyan rendszert alakíthass ki, amit szeretni, és ezáltal használni is fogsz. 

Természetesen nem engedem el a kezed menetközben: a tanfolyam ideje alatt folyamatos e-mailes konzultációt biztosítok – megbeszéljük a feladatokat, a haladást, a tervezett útirányt és a felmerülő kérdéseket.

Lehetőség van emellett – csomagajánlatként – személyes konzultáció igénybevételére is.  A konzultációval bővített csomag egy 60 perces telefonos tanácsadást tartalmaz. Ezen felül amennyiben úgy érzed, további konzultációs alkalmakra lenne szükséged, 10% kedvezményt kapsz a további beszélgetések árából.

A következő tanfolyam 2020. június 15-én indul. Jelentkezési határidő: 2020. június 12. A személyes kapcsolattartás miatt a létszám korlátozott!

A tanfolyam ára: 18.000 Ft (személyes konzultáció nélkül) vagy 26.000 Ft (személyes konzultációval).

Figyelem! Amennyiben korábban elvégezted a “Kézben tartom az életem” c. online tréningemet, akkor vásárláskor használd a KTAE10 kódot, amellyel 10% kedvezményhez jutsz. Ennek az az oka, hogy a két tréning bár egymásra épül, az érthetőség végett van némi átfedés, és nem szeretném veled ugyanazt a tudást kifizettetni. (A jogosultságot ellenőrzöm.)

Őszinte vallomás a tanfolyamról – mi az, amit NEM fogsz megkapni tőle

 • A nap továbbra sem fog 48 órából állni.
 • A határidők nem tűnnek el, feladatból sem lesz (sokkal) kevesebb (de sokkal kezelhetőbbé válnak a mindennapok).
 • A teendőidet sem fogja elvégezni helyetted (de kapsz segítséget, hogy miképpen dolgozz hatékonyabban).
 • Nem fog fenékbe billenteni, ha rosszul osztod be az idődet (de te fel fogod ismerni, és így tehetsz is ellene).

Mi az, amit megkapsz a tanfolyamtól?

 • Pontosan ismerni fogod, hogyan működnek a mindennapjaid kötelezettségek szempontjából.
 • Lesz egy olyan rendszered, amely biztos alapot ad az életed szervezéséhez.
 • A rendszered egyszerű, praktikus és tökéletesen a te életedre szabott lesz, emiatt ki fogsz tartani mellette.
 • Mivel átláthatóbbak lesznek a teendőid és a határidőid, lényegesen csökken a stressz az életedben.
 • A szervezettségnek köszönhetően időt nyersz, amelyet arra fordíthatsz, ami igazán fontos számodra, legyen az a család, a pihenés vagy a hobbid.

OKOS CSOMAG (konzultáció nélkül)

 • 6 hetes időszervezési, feladatkezelési tréning
 • 40+ elméleti és gyakorlati feladattal
 • folyamatos e-mailes konzultációval
A csomag ára: 18.000 Ft

BÖLCS CSOMAG (konzultációval)

 • 6 hetes időszervezési, feladatkezelési tréning
 • 40+ elméleti és gyakorlati feladattal
 • folyamatos e-mailes konzultációval
 • + 60 perces személyes konzultáció, amely során átbeszéljük a kérdéseidet, megtesszük a végső simításokat, hogy a rendszered valóban a céljaidat szolgálja
 • + 10% kedvezmény minden további beszélgetés díjából
A csomag ára: 26.000 Ft

Fogalmad sincs, mivel megy el az időd?