NINCS ÖTLETED KARÁCSONYRA? AJÁNDÉKOZZ IDŐT!

Ma már mindenkinek kell az idővel gazdálkodnia, feladatokkal zsonglőrködnie, elvárásoknak megfelelnie, ezért tuti eltalálod – szemben egy élményajándékkal, ami vagy bejön vagy nem, a szabadidő mindenkinek kell.

Olyan eszközöket ajánlok neked, amelyek segítségével akár a szeretteidnek, akár önmagadnak több időt szerezhetsz.

KINEK AJÁNDÉKOZHATSZ IDŐT?

HA A MEGAJÁNDÉKOZOTT...

...olvasni szeret:

Egy könyv azoknak, akik akár a munkájukból adódóan, akár csak megszokásból túl sok időt töltenek az interneten, az okostelefonjuk társaságában vagy a közösségi médiában. 

Az e-könyv rengeteg hasznos tippet tartalmaz, miért és hogyan érdemes belekezdeni az online életünk megreformálásába. 

További részletek itt.

Ára: 3.900 Ft

Tökéletes ajándék elfoglalt, túlterhelt embereknek. 

Az e-könyv tömören foglalja össze azokat a módszereket, amelyek segítségével a munkanapok hatékonyabbá válnak, az állandó hajszának vége szakad, és végre lesz idő az igazán fontos dolgokra munkában és magánéletben egyaránt.

További részletek itt.

Ára: 2.800 Ft

Ha a megajándékozott mostanában vágott bele ismét a tanulásba akár szervezett keretek között, akár önállóan, akkor ennek az e-könyvnek nagyon fog örülni.

A könyvben bemutatott technikák segítségével munka és család mellett is hatékonyan tud majd haladni a tanulmányaival, miközben az élete többi területe sem sínyli meg ezt az időszakot.

További részletek itt.

Ára: 4.900 Ft

...szívesen vesz részt online tréningeken:

Nagyszerű ajándék mindazoknak, akik komolyan veszik a jövőjüket. A hat hetes online tréning kereteiben a résztvevők megfogalmazzák a hosszútávú és az éves céljaikat, megismernek olyan technikákat, amelyek segítségével ezek a célok valóban meg is valósulnak, illetve újratervezik az időbeosztásukat a saját prioritásaiknak megfelelően. Tippeket és módszereket kapnak továbbá arra vonatkozóan, hogyan érdemes éves, havi, heti, napi szinten tervezni, ezzel megteremtve a saját időgazdálkodási rendszerük alapjait.

Az online tréning mindezidáig a legsikeresebb szolgáltatásom, több mint 300-an végezték el eddig.

További részletek itt.

Ára: 18.000 Ft (konzultáció nélkül), 26.000 Ft (konzultációval)

Konzultáció nélkül kérem:
Konzultációval kérem:

A hat hetes tréning részvevői megismerhetik a jól működő idő- és feladatkezelési rendszer összetevőit, több ismert és kevésbé ismert módszertan alapján kialakíthatják a saját, személyre szabott rendszerüket, illetve olyan további technikákat sajátítanak el, amelyek nélkülözhetetlenek az idő és a feladatok praktikus kezelésében.

A tréning a Kézben tartom az életem c. tréning folytatása, de önállóan is megállja a helyét.

További részletek itt.

Ára: 18.000 Ft (konzultáció nélkül), 26.000 Ft (konzultációval)

Konzultáció nélkül kérem:

Konzultációval kérem:

...a személyes segítséget részesíti előnyben:

Rengeteg a kötelezettség, ömlenek a feladatok, az egyik találkozó éri a másikat, rohannak egyik helyről a másikra, telefonálnak, ügyintéznek, szerveznek, tűzoltanak nap mint nap. Ők azok, akik a legjobban fognak örülni ennek az ajándéknak.

Az Elsősegély Csomag ötvözi az önálló munka és a szakemberrel történő konzultáció minden előnyét. A csomagot arra a tapasztalatomra építettem, hogy a konzultációim során mindig az első alkalom hozza a legátütőbb sikereket – és ha ezt megtámogatjuk némi önálló munkával, akkor hasonlóan sikeres lesz a folyamat, mintha hónapokon át együtt dolgoztunk volna.

További részletek itt.

Ára: 21.000 Ft

Választhatsz ajándékba személyes vagy online konzultációt is. Meghívhatod a szerettedet egyetlen konzultációra, de választhatsz több alkalmas bérletet is. Ha barátnőkként, anya-lányaként, házaspárként lenne szükségetek támogatásra, akkor válasszátok a kiscsoportos konzultációt – az egyik legnépszerűbb karácsonyi ajándék az ajánlataim közül.

A témákról, amelyekkel foglalkozom, valamint a különböző lehetőségekről itt olvashatsz.

AKI SEGÍT ABBAN, HOGY IDŐT AJÁNDÉKOZHASS A SZERETTEIDNEK

Hadd meséljek kicsit magamról…

Erdélyi Boróka vagyok, időgazdálkodás és hatékonyság tanácsadó.

Célom, hogy leszámoljak a “nincs rá időm” mítoszával, és minél több embernek megmutassam, hogy igenis létezhet egyensúly a mai túlpörgött világban is.

Hiszek abban, hogy a testhezálló időgazdálkodás a kulcsa annak, hogy elérjük a szakmai és magánéleti céljainkat, ezzel egyensúlyt teremtve a különböző életszerepeink között.

Bővebben itt olvashatsz rólam.

RÓLAM MONDTÁK

Nehézségeim adódtak a céljaim megfelelő megfogalmazásával és beillesztésével a terveimbe. A Boróval való beszélgetésünk lelkesítő és lényegretörő volt. Úgy éreztem, tényleg figyel rám, és együtt kattog az agyunk. Segített még jobban átlátni és világosan látni a céljaimat, és nagyobb vonalakban gondolkodni. Ajánlom kisgyerekes szülőknek, de azoknak is, akik még a munka világában kutatnak a saját idejük után. Ott még több lehetőség van elcsípni a jó szokásokat.

Szabados Zita

Két munkahely – az egyik saját vállalkozás – és egy két éves örökmozgó mellett éppen a kimerülés szélén álltam, amikor egymásra találtunk Boróval. Sosem volt részem online tanácsadásban, így kíváncsian vártam milyen lesz. Már az első alkalom egy teljesen nyitott, közvetlen baráti beszélgetés volt, ami alatt Boró felnyitotta a szemem az időbeosztásommal kapcsolatban. A házi feladatok segítségével papíron is láttam már, min kell változtatnom, hogy ne hajszoljam túl magam. Megtettem a szükséges lépéseket, és sokkal kiegyensúlyozottabb vagyok. Nagyon örülök, hogy megismerhettem Borót. Köszönöm az este fél tízes beszélgetéseket és az óriási segítséget! Csak ajánlani tudom mindenkinek!

Nébald Alexandra

Nehézség az életemben hogy túl sok feladatot látok magam előtt, priorizálatlanul, ömlesztve. Nem tudok közöttük eligazodni, priorizálni és nyomon követni, hogy állok a közepes időtávú célokkal. Felszabadultan tudtam beszélni Boróval, a biztatása sokat jelent. Személyre szabottan beszéltük végig a gondjaimat , nagyon jó példákat hozott fel, amiket párhuzamba tudok állítani a jelenlegi gondjaimmal. Kiemelt több dolgot, amikkel érdemes indulnom, hogy megtaláljam a saját tervezési rendszerem. Legfőbb tanulság az volt, hogy egyszerre legyek rugalmas, ugyanakkor ne adjam fel a saját irányomat. A konzultációt főleg dolgozó gyerekes szülőknek ajánlom, mert annyi menedzselni való van ebben az életszakaszban.

D. Bogi

ÍGY AJÁNDÉKOZHATSZ IDŐT

Kosár

Fogalmad sincs, mivel megy el az időd?