Bezárás

Nincs ötleted karácsonyra? Ajándékozz időt!

  • Mindenkinek jól jön - nincs olyan ember, akit ne tenne boldoggá, ha több ideje lesz.
  • Biztos lehetsz benne, hogy nincs belőle elég.
  • Személyes ajándék, hiszen a felszabaduló időt arra fordíthatja, amire szeretné.
  • És egyébként is: mi lenne manapság nagyobb luxus az időnél?

Ma már mindenkinek kell az idővel gazdálkodnia, feladatokkal zsonglőrködnie, elvárásoknak megfelelnie, ezért tuti eltalálod – szemben egy élményajándékkal, ami vagy bejön vagy nem, a szabadidő mindenkinek kell.

Olyan eszközöket ajánlok neked, amelyek segítségével akár a szeretteidnek, akár önmagadnak több időt szerezhetsz.

Kinek ajándékozhatsz időt?

Azoknak, akiken azt látod, állandóan rohannak valahová.

Azoknak, akik gyakran idegesek, néha szinte szétrobbannak a feszültségtől, mert úgy érzik, nincs idejük semmire. 

Azoknak, akik már próbálkoztak az időbeosztással, és kudarcot vallottak – és azoknak is, akik teljesen kezdők ezen a területen.

Digitális egyensúly (e-könyv)

Tökéletes ajándék azoknak, akik állandóan rohannak, nincs idejük semmire, miközben folyton csörög, csipog, pittyeg, zizeg a telefonjuk vagy a tabletjük.
Ebből az elektronikus könyvből megérthetik a digitális egyensúly alapjait, kialakíthatják azokat a szokásokat, amelyekkel visszaszerzik az uralmat az idejük felett.

Ára: 3.990 Ft

Kézben tartom az életem - online tanfolyam

Azok örülnek igazán ennek a tréningnek, akik szeretnék kialakítani a saját időgazdálkodásukat, és ezért hajlandóak tanulni és feladatokat végezni.
A következő tanfolyam 2019. január 7-én kezdődik.

Ára konzultációval: 24.000 Ft
Ára konzultáció nélkül: 15.000 Ft

Konzultáció

Ez a prémium szolgáltatás azoknak tud segíteni, akiknek szükséges a sajátos élethelyzetük egyedi elemzése, a konkrét nehézségek és fejlesztendő pontok megtalálása. Közösen, a teljes eszköztáram használatával alakítjuk ki az életéhez igazodó rendszert.

Hadd meséljek kicsit magamról…

Erdélyi Boróka vagyok, végzettségem szerint villamosmérnök és közgazdász, de már jó ideje a hivatásomnak élek, időgazdálkodás tanácsadó vagyok.

Korábban nagyvállalati folyamatfejlesztéssel, lean menedzsmenttel foglalkoztam, két gyerekünk érkezésével azonban felhagytam a vállalati optimalizálással, és a mindennapi élet “leanelése” került a fókuszba.

A kisgyerekes lét örömei mellett magam is megtapasztaltam a bennünket, nőket érintő kihívásokat – tudom, hogy milyen nehéz a sokféle elvárásnak megfelelni, állandó időnyomás alatt a különféle szerepekkel zsonglőrködni, a kapcsolatainkra, illetve önmagunkra időt szakítani. Éppen ezen dilemmák miatt fordultam ismét örök szenvedélyem, az időgazdálkodás felé. A gyerekekkel otthon töltött évek alatt elmélyítettem a tudásom, valamint kikristályosodott az időgazdálkodással, és ezáltal az élettel kapcsolatos szemléletem.

Bonyolult módszerek, korszakalkotónak kikiáltott időmenedzsment rendszerek helyett az egyszerű, de nagyszerű megoldások híve vagyok. Célom, hogy leszámoljak a “nincs rá időm” mítoszával, és minél több embernek megmutassam, hogy igenis létezhet egyensúly a mai túlpörgött világban is.

Hogyan ajándékozhatsz időt?

Kiválasztod az ajándékozásra szánt terméket/szolgáltatást, és az alatta lévő gombra kattintva a virtuális kosaradba kerül.

Ha több ajándékot szeretnél adni, azt is megteheted, egymás után is beteheted őket a Kosaradba.

Ha kész vagy, akkor a megjelenő Pénztár gombra kattintva jutsz el a fizetési oldalra, ahol majd kérni fogok tőled néhány adatot.

Fizethetsz átutalással, vagy bankkártyával Paypal-on keresztül.

A befizetés beérkezését követően fogsz kapni egy visszaigazoló e-mailt, amire válaszolva megadhatod az ajándékozott nevét. Ezt követően kapod meg tőlem a nyomtatható utalványt, amit borítékban be is tehetsz majd a fa alá.

Vissza az elejére